imittvirrigahuvud

Alla inlägg den 25 maj 2012

Av imittvirrigahuvud - 25 maj 2012 17:42

Tja, det jag känner allra mest för, är att   s o v a.  .... Alldeles för varmt för att göra någonting alls, känns det som! Dotter och jag var en sväng på stan, hon storhandlade mat och jag handlade bara lite - jag försöker tömma kyl, frys och skafferi så det innebär nästan inget handlande alls! Sedan blev det lite blom- och växt-shopping. Jag fick tag på en plåtkruka att hänga på balkongväggen, och så blev det en blommande och två gröna växter. Nu står de på min nya balkong, dränkta i vatten, i skuggan. Hoppas de klarar sej, trots att jag inte kan titta till dem varje dag fram till fredag!


Funderar på vad man ska försöka få i sej till middag idag... Jag är inte det minsta hungrig, men jag vet att jag måste äta någonting i alla fall. Det finns bacon och ägg i kylen, pasta i skafferiet, glass i frysen... Och så cocacola med ett gäng isbitar i - det ska nog kunna gå att få ner någonting i alla fall!  


Så ska jag försöka få ordning på min dammsugare också... Tydligen är modellen så gammal så att det inte finns originalpåsar att få tag på längre!    Men det fanns någon sorts ersättning, så att det ska nog lösa sej på något sätt - man får bara vara lite teknisk...

Kom just på att jag glömde ringa Återbruket - jag måste, måste, måste ringa dem på måndag och be dem komma och hämta mina bokhyllor! 


Matdags, trots allt!


  

Av imittvirrigahuvud - 25 maj 2012 08:53

...+27,9 i köket när man ska äta frukost - inte trevligt alls! Och eftersom solen ligger på rejält på den sidan huset på morgonen, så är det ingen idé att ens tänka på att öppna fönstret för att få lite luft heller.

Nåja, frukost avklarad, har plockat ner katt ur fönstret tre gånger hittills (han jagar fåglar och flugor genom rutan), tvättmaskinen jobbar, disken i blöt... Jag har packat en låda till med köksgrejer, och så väntar jag på att doktorn ska ringa upp mej - och klockan är inte ens nio! Fortsätter det såhär så hinner jag packa färdigt allt idag! Fast så bra tror jag inte att det blir... orkar inte så mycket när det är så varmt!

Dessutom så trivs min trasslande mage ännu sämre när det blir över +20.


Sådär, då har man pratat med läkarmottagningen också - tid nästa torsdag. Det är mycket som ska hinnas med nästa vecka...!


Nu ska jag fixa i ordning lite av disken, innan det är dags att gå och handla! Oh, så skönt det är med sol och värme *försöker intala mej själv att det är sant* !



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Född -68, numera smått gråsprängd brunett med bruna ögon, som älskar böcker, både privat och på jobbet! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards